Spojte školení s teambuildingem: Controller Institut z Vás udělá podnikatele na 2 dny

Spojte školení s teambuildingem: Controller Institut z Vás udělá podnikatele na 2 dny
Ivana Dvořáková27.6.2017
Real Business z Vašich zaměstnanců udělá na dva dny podnikatele. Postaví je před skutečné rozhodovací problémy, které řeší Vaše firma. A kde se tím podnikatelem stanou? Nad hrací deskou. Real Business je totiž desková hra, a proto se hodí i jako teambuilding. Jaké jsou jeho výhody?  

3 přínosy deskové hry Real Business pro Vaše zaměstnance:

 

1. Stanou se na dva dny podnikateli

 

Investovat více do inovací? Nebo do marketingu? Či rovnou vstoupit na nové trhy? Zaměstnanci se učí zvládat situace, které nastávají přímo ve Vaší firmě. Nesmí přitom ani na okamžik zapomenout na hlavní cíl – finanční stabilitu firmy a její výkonnost.

 

Citát účastníka: "Super zobrazení reálného businessu."

2. Oproti semináři si zapamatují mnohem více

 

Zaměstnanci během prvního dne po běžném školení zapomenou 60 % nových informací. Z Real Business si budou pamatovat ale mnohem více. Protože místo poslouchání si situace sami zažijí.

 

Citát účastníka: "Postupem času jsem stále více chápal probírané téma."

3. Vaše oddělení potáhnou za jeden provaz


Zaměstnanci uvidí podnikání z jiných úhlů pohledu, než jsou zvyklí ze svých pracovních pozic. Různá oddělení mají různé cíle: finance chtějí snižovat náklady, marketéři chtějí navýšit rozpočet na propagaci, apod. Real Business pomůže Vašim zaměstnancům pochopit, že mají sledovat společný cíl.

Citát účastníka: "Člověk získá zkušenost s nadhledem, když v praxi je jen kolečnkem v soukolí."

 

Co dalšího o Real Business řekli účastníci?

 

"Velmi akční."

"Neočekávala jsem, že mě to tak pohltí."

"Líbila se mi forma hry. překvapivě zajímavá a soutěživá."

 

Chci více informací/přihlášku

 

Pro koho se Real Business hodí?

 

- třeba pro Vaše marketéry
- nebo pro lidi z obchodu, vaše account manažery
- či pro Vaše IT specialisty
- nebo právě pro Vás – pro lidi z HR...
Zkrátka pro všechny, jejichž denním chlebem nejsou finance.

zpět na všechny články

Další články

Všichni to známe. Dny, týdny, možná i měsíce tvrdé práce na tom dokonalém reportu. Konečně dosáhneme momentu, kdy je vše vyladěno do posledního detailu, a je nám poskytnuto to magické uznaní našeho mistrovského díla. Controller se na chvíli cítí jako král světa reportingu. Všichni zbožňují váš report a zdá se, že svět je krásné místo. Ale pak, náhle, jeden nešťastný den přijde email nebo zpráva s otázkou: „Hej, ten report, který obvykle používám... něco s ním není v pořádku. Můžeš se na to podívat?“ A tak začíná naše dobrodružství.
Finanční gramotnost podnikových manažerů je podmínkou přežití v globální konkurenci. A ví to váš finanční ředitel?
Existuje mnoho typů otázek. Některé otázky si můžete klást jen proto, že vás baví hledat odpověď („Proč mne mají všichni tak rádi?"), některé otázky provokují k akci („Neměl bych jí/jemu zavolat?") a pak jsou tu bohužel také otázky zneklidňující („Není na čase přestat s ...?"). Následující otázky, pevně věřím, spojují všechny popsané motivy v obráceném pořadí: nejprve vyvolají neklid, a potom, jak doufám, povedou k akci, která vás bude bavit. Aspoň tehdy, jste-li controlleři tělem i duší.
Kolegové z České asociace pro finanční řízení (CAFIN) mají nový projekt.  Říkají mu CFO OUTLOOK. Rozhodli se vydávat své čtvrtletní odhady vývoje uvedených ukazatelů - meziroční inflace v ČR, PRIBOR a kurzy CZK/EURO a CZK/USD
nahoru
© 2024 Controller Institut